Hannibal Hildorf

født d. 27/9-1979

Første gang Hannibal  i 1984 trådte op på en scene var han kun 5 år gammel. Dette var startskuddet til Hannibals kunstneriske udvikling, både privat og på livets scene. Det blev til livsglade musik-udgivelser og optræden i stor stil, i rollen som humørspreder, lige fra hjertet. Senere fulgte bogudgivelsen “Henrik Waldorfs dagbog”. Oprindelig er Hannibal uddannet Social og sundhedshjælper og arbejdede som dette, indtil han i 2001 for alvor fik fat i sine evner, som spirituelt medie, først gennem uddannelse hos mediet Lisbet Kemp i 2001 og året efter, hos mediet Lone Hertz. Dette startede en professionel karriere som medie. Sideløbende blev Hannibal fastansat i hjemmeplejen i Vanløse og flyttede til samme by.

 

Foto; (Partiformand gæster sit barndomshjem, i Køge Kommune, 2023) 

Hannibal har gennem hele voksenlivet gjort brug af sin kunstnerisk åre, hvilket har ført til utallige optrædener  privat som offentligt, med masser af sang og gøgl. I 2004 debuterede Hannibal som dansktopsanger med udgivelsen af sangen “ Stjerner der blinker”. Mest kendt er dog Hannibals egen sang “Du skal sige det med blomster”, og med denne sang deltog Hannibal  i “Talent 2008” som foregik på DR1. I 2007 forlod Hannibal Vanløse og flyttede til ‘Domusvista-bygningen’, på Frederiksberg.

 

Foto: Søndermarken, Frederiksberg

I 2013 debuterer Hannibal i kommunalpolitik på Frederiksberg. Han præsenterer  sit nye parti ‘Hjertepartiet’. Det bliver taget godt imod af frederiksbergborgerne, men desværre ikke nok med 121 stemmer til at bringe ham i byrådet. Hannibal’s debut, med: “Hjertepartiet”, vedr.: “kommunevalget på Frederiksberg, år: 2013” – interview i Berlingske. – ‘Hjertepartiet vil have varme hænder og politisk næstekærlighed’ i fokus, fremfor de administrative byrder i sundhedssektoren. Hvilket Hannibal har taget med sig over i: Havenisse-partiet.

 

Foto: Frederiksberg Rådhus

Nu flere år senere dukker Hannibal op igen, på den politiske scene. Denne gang, med sit nye parti-navn Havenisse-partiet  som d. 26 febr. 2019, blev godkendt af økonomi & indenrigsministeriet’, til efterfølgende  at kunne igangsætte indsamling af vælgererklæringer til et kommende folketingsvalg.

I år, har Hannibal gået og overvejet, at opstille med sit parti til det kommende kommunevalg på Frederiksberg.
Dette med baggrund i sin stigende frustration, over manglende inddragelse fra det nuværende, ‘politiske flertal’, på Frederiksberg Kommune. Blandt andet vedrørende den fremtidige udvikling, af ydre-området, omkring “Domusvista”, hvor Hannibal nu selv har bopælsadresse. Dette har ført til at Hannibal pludselig føler sig klar til at træde ind i lokalpolitik igen.
Derpå kontakter Hannibal valgkontoret på kommunen, for at understrege, at Hannibal nu som udgangspunkt har politisk fokus på sin by og sit lokalområde. Hannibal opstiller nu på lokalt plan, som enmandshær, med sit parti: “Havenisse-partiet”.

Foto; (Partiformand; Hannibal Hildorf, af: Havenisse-partiet omfavner alle, selv naturen, via sit besøg ved barndomshjemmet, år: 2023).

 

Vedr.: kommunalvalget på, Frederiksberg: Tirsdag d.16 Nov. 2021. Så kan man passende sige, at den røde tråd går igen, omkring Hannibals omsorg og livsglæde overfor medborgerne. Udfra et af “Havenisse-partiet’s, mottoer “nissenflytterjomed”

Foto; (Partiformand af Havenisse-partiet; Hannibal Hildorf, deltager i et fællesmøde i fokus på by-udviklingen om lokalområdet; Nordens Plads, Frederiksberg d.6/3-24).

Læs mere om partiet, på hjemmesiden;

www.havenisse-partiet.dk 💛💚❤️