“Du er ikke alene her” 

Beskrivelse:

Dette er historien om mit liv, hvor musik, gøgl og sang sammen har dannet den røde tråd i mit liv. Allerede som 5årig sprang jeg ud som syngende nissebarn til årets juletræsfester, og så fortsatte det med med sang og optræden barndommen igennem.

Ikke så underligt at jeg , på efterskolen, da jeg trak et plagfuldt emne omkring sport til tyskeksamen – impulsivt brød ud i en “noget direkte oversat version på tysk” – af en Dorthe Kollo – sang: “Gid du var i Skanderborg“. Eller da jeg i min forvirring , til prøve-eksamen som køkkenassistent , spontant fik puttet sovsekuløren i stikkelsbærgrøden.

Da jeg som voksen og følsom var blevet social-og sundhedshjælper, blev jeg kendt og berygtet som: “den syngende hjemmehjælper”. Altid parat til en svingom, eller med en sang til de gamle i hjemmeplejen i Vanløse.

Livets vej har for mig været fuld af overraskelser og ikke altid været en dans på roser.   Med mit gode humør har jeg dog holdt modet oppe , også i de svære stunder. Sideløbende med min karriere som sanger, musiker og entertainer, udviklede jeg også min spiritualitet undervejs, hvor begge dele har bragt mig både som “Gæst” – i radio-programmer, såvel som i tv-programmer igennem årene, med livsglæde og i højt humør.

Foredraget kan krydres med et par af mine egne sange bl.a. fra min første udgivelse: “Du er ikke alene her”

.Varighed: 60 min.

.Kan tilpasses efter jeres behov.

.Beskrivelse udarbejdet, af: Hannibal Henrik Hildorf.

Betalingsbetingelser vedr. foredrag:

Med indgåelse af aftale, udskrives en faktura, denne er gældende, hvor de 50 % af beløbet indbetales. Dette beløb retuneres ikke, såfremt kunden aflyser arrangementet. En uge før afholdelse, betales de sidste 50 % i jævnfør fakturaen.

Hannibal Hildorf optræder i tv-programmet: “Mettes Mix” – (Kanal København/Kanal Hovedstaden). Værtinden; “Mette Hoffmeyer”-  er den første person, som har interviewet; Hannibal i tv, tilbage i året: 1990/1991. Her ses det glædelige gensyn, som finder sted i året: 2009, hvor Hannibal atter er gæst og udbryder i højt humør i tv-studiet: “Syng med dit hjerte og syng med Hannibal Hildorf.”